Home
Wat is er mooier voor uw hond om samen met andere honden te kunnen ravotten. Honden zijn roedeldieren en vinden het geweldig om met soortgenoten om te gaan. Zo kunnen ze hun sociale vaardigheden ontwikkelen en ze krijgen de lichaamsbeweging die ze nodig hebben.  Er kunnen verschillende redenen zijn waardoor u niet in staat bent om uw hond uit te laten. Of gewoon omdat u het leuk vindt. Dan bent u bij mij aan het juiste adres een telefoontje is genoeg 06-57949295. Ik rijd op de dorpen Muntendam, Meeden, Veendam, Wildervank, Zuidbroek, Noordbroek, Slochteren, Hoogezand enz.


Ringo's Dogplanet is in het bezit van de Erkende honden uitlaatservice diploma van de Martin Gaus Academie. Door het succesvol afronden van deze opleiding beschik ik o.a. over voldoende kennis van roedelgedrag, rassenkennis,honden EHBO,  en het begeleiden van een veilige Hondenuitlaatservice.


Tikker

Kijkt u rustig rond op mijn website. Wanneer u vragen heeft kunt u altijd contact met mij opnemen. ( via de contactpagina)Ringo's Dogplanet 

06-57949295

ringosdogplanet@gmail.com


Ook kunt u mij volgen op facebook